Odluka o prvakinjama Hrvatske u odbojci past će u četvrtak u 17 sati u Zagrebu. Marina Kaštela i Mladost odigrat će posljednju utakmicu finalne serije i odgovoriti na pitanje hoće li Kaštelanke nakon tri sezone suše opet otključati svoju vitrinu.

U utakmici na domaćem terenu Marina Kaštela po drugi je put ove sezone uspjela nadigrati objektivno najjaču ekipu lige. Time je pokazala kako je itekako u igri za naslov. U trećoj utakmici u Zagrebu nikome neće biti lako jer nitko nema pravo na pogrešku. Svaki poen dvostruko je vrijedan, svaki poen može odvagnuti prvaka Hrvatske.

- Odlučivat će nijanse, a mi ćemo dati sve od sebe da pobijedimo. Naše najveće oružje je timski duh, međusobna podrška bez obzira na rezultat. Osim toga, nastojat ćemo na servisu i u obrani odraditi 'posao' pa što bude-  poručila je kapetanica kaštelanske ekipe Bruna Botić.

Zagrepčanke imaju prednost domaćeg parketa na kojem u domaćim natjecanjima nisu izgubile od 2018. godine. Međutim, pritisak ulaganja i činjenica da se Marina s njima može nadigravati pozivaju ih na maksimalnu koncentraciju i oprez.

- Pritisak je veći nego inače, ali mi smo ipak višestruke prvakinje Hrvatske pa ova utakmica nije ništa s čime se mi već nismo susrele. Pritisak i očekivanja sastavni su i neizbježni dio vrhunskog sporta kojeg prihvaćamo i okrećemo u vlastitu korist - najavila je Tea Kačić Bartulović iz zagrebačke Mladosti.

Epidemiološke mjere još uvijek ne dozvoljavaju ulazak u dvoranu, ali će se utakmica moći pratiti u izravnom prijenosu na Youtube stranici zagrebačkog kluba.


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij