Odbojkašice Marine Kaštela ovog su vikenda na domaćem terenu pobijedile u uzvratnoj utakmici finalne serije zagrebačku Mladost rezultatom 3:2 pa će tako odluka o prvaku Hrvatske pasti u Zagrebu, u četvrtak, 29. travnja.

Mladost je nakon manje od sat vremena igre imala velikih 2:0 i samo ih je jedan set dijelio od obrane naslova. No, posljednju riječ imala je Marina koja je u naredna tri seta izgledala potpuno drugačije i time poručila gošćama kako ništa nije gotovo.

„Klub sa velikim srcem, srcem k'o Kozjak“, pun epiteta bio je trener domaćih Milorad Krunić nakon fantastičnog preokreta njegovih igračica.

Domaće su igračice u prva dva seta bile primorane nadoknađivati zaostatak. U prvom su se uspjele vratiti sa 4:9 i 9:14 te u završnicu ući sa poenom zaostatka (20:21). Prednost je ipak otišla na drugu stranu, kao i u drugom setu u kojem je Mladost bila puno konkretnija.

U nastavku utakmice Marina hvata korak s utakmicom, dobiva prvo treći, a onda i četvrti set uz iznenađenje gostiju, ali i mnogih koji su pratili rezultat u izravnom prijenosu. U odlučujućem petom setu Marina je u potpunosti demolirala gošće. Poveli su sa 7:0, povisili na 10:1 i time otklonili svaku sumnju kome će pripasti pobjeda.

.OK Marina Kaštela – HAOK Mladost 3:2
(
20:25, 16:25, 25:19, 25:20, 15:5)
Kaštel Stari, Gradska dvorana
Suci: Dalibor Tota, Bojan Brlas

OK Marina Kaštela: Karadža, Botić, Subašić, Grizelj, Rožić, Dežulović, Kalman, Teklić, K. Zdilar, Barać, Vukić, J. Zdilar, Ćurak, Apostolski. Trener: Milorad Krunić

HAOK Mladost: Matić, Pavičić, Kačić Bartulović, Perić, Grbavica, Volmut, Kulić, Freund, Marković, I. Štimac, Tomić. Trener: Leonard Barić


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij