hren

U osmom kolu 1. Županijske lige GOŠK i Val protiv protivnika s gornjeg dijela ljestvice žele uhvatiti korak za vodećima, dok Jadran (KS) dočekuje Vinjane.

Nogometaši GOŠK-a u prošlom su kolu prosuli bodove u Vinjanima. Posljednjeplasirana momčad lige uspjela je zadržati nulu i tako otkinuti dva boda od dotadašnjeg lidera. Priliku za povratak na vrh – ili barem držanje koraka za vodećima – imaju protiv Primorca iz Stobreča. Gomiličani kao jedina neporažena momčad dočekuje Stobrečane u naletu na stadionu SC Jure Bakotić u Kaštel Gomilici.

Ono što su uspjeli GOŠK-u, Vinjani će pokušati napraviti i drugom kaštelanskom predstavniku. Jadran se čini kao izgledniji protivnik za bodove, ali Sućurani zasigurno imaju svoju motivaciju. Samo jedna pobjeda u sedam kola nikako nije bio željen scenarij, stoga u ovoj utakmici žele ugrabiti maksimalan plijen na stadionu Zrinski u Kaštel Sućurcu.

Tešku zadaću imat će nogometaši Vala. Gostovati u Vranjici nikome 'ne sjeda', pogotovo kad Omladinac ove sezone ima odličnih dvanaest bodova. No, možda je ovo trenutak da Kaštelani ostvare prvu gostujuću pobjedu.  

8. kolo:

Subota, 24. listopada u 15 sati
Mračaj – Poljičanin 1921
GOŠK – Primorac 1929
Jadran (KS) – Vinjani
Omiš – Orkan
Jadran (T) – Postira Sardi
Omladinac – Val

Nedjelja, 25. listopada u  15 sati
Mladost (P) – Imotski


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij