Peto kolo Superlige odbojkaški Ribole Kaštela odigrat će na svom parketu protiv OK Rovinj u subotu 17. listopada u 19:15 sati.

Nakon dva uzastopna poraza, kaštelanski odbojkaši protiv Rovinja traže povratak na pobjednički kolosjek. Gosti su se nakon dugo vremena vratili među najbolje momčadi Hrvatske, ali četiri poraza u četiri utakmice ipak nagovješćuje da je ta liga za njih prevelik zalogaj. Za pomlađene Kaštelane ova utakmica može biti psihološka prekretnica za povratak u gornji dio prvenstvene ljestvice.

„Nakon dva poraza u nizu, sigurno je da ekipa ima lagani psihološki pad, jer smo u obje utakmice pri vodstvu 2:1 u setovima bili blizu pobjede. Međutim, opet ću ponoviti, ovo je posebna sezona i mi joj pristupamo u kontekstu razvoja mlade ekipe, sastavljene od generacije 2000. do 2003. godišta. Što se tiče nadolazeće utakmice, dobro smo se pripremili te moramo pristupiti maksimalno ozbiljno ako želimo do bodova. Ono što me kao trenera veseli je maksimalna motiviranost ekipe i želja za pobjedom, što je iznimno važno u nadolazećim utakmicama“, kazao je uoči utakmice trener Ribole Ivan Rančić.

Podsjetimo, utakmice se još uvijek igraju bez prisustva gledatelja, ali će se ova utakmica moći pratiti u izravnom prijenosu preko službenog Youtube kanala Ribole Kaštela.

5. kolo:
Sisak – Mladost
Split – Zadar
Ribola Kaštela – Rovinj
Mursa Osijek – Rijeka
Marsonia – Kitro Varaždin
Centrometal, slobodan


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij