hren

Prošlo je nešto više od sedam mjeseci od posljednje prvenstvene košarkaške utakmice. Nakon razdoblja suše, konačno kreće nova sezona Prve muške lige.

Ribola Kaštela otvorit će prvenstvo na svom parketu, ali bez domaćih navijača jer još uvijek traje odredba o zabrani gledatelja na utakmicama u zatvorenom prostoru. No, i bez njih će Kaštelani htjeti uzeti maksimalan broj bodova. Pred njima je dvoboj sa Zapruđem, neugodnom momčadi koja je u odnosu na prošlu sezonu promijenila trenera i veći dio rostera. S nekoliko iskusnih igrača predstavljaju izazov za domaćina.

„Kao prvo, nadam se da će se nova sezona, za razliku od prošle, odigrati do kraja. Ipak, dižemo se iz dana u dan i svi skupa jedva čekamo da krenu prvenstvene utakmice. Naša ekipa je spoj mladosti i iskustva. Ostali smo bez dva glavna igrača iz prošle sezone, Vručinića i Šipića, te igrača s klupe Eleza, a došli su mladi Tvrdić te veteran Čirko. U rosteru imamo veliki broj mladih igrača poniklih u našem klubu i želja nam je što više ih promovirati i gurati u prvi plan. Rezultatski imperativ nemamo, ali uz promociju i napredak mladih želja nam je ulazak među četiri najbolje ekipe i produljenje sezone nastupima u doigravanju“, kazao je trener Ribole Damir Rančić.

Utakmica je po rasporedu u subotu, 10. listoapda u 16 sati u Kaštel Sućurcu, a moći ćete je pratiti preko Youtube kanala KK Kaštela Kaštel Sućurac.

1. kolo:
Ribola Kaštela – Zapruđe
Samobor – Pula 1981
Cedevita Junior – Sesvete
Jazine Arbanasi – Bosco
Dinamo Zagreb – Omiš Čagalj Tours
Dubrovnik – Kvarner 2010


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij