hren

Nekoliko godina trajala je upravljačka kriza u Hrvatskom šahovskom savezu, no Savez je napokon dobio vodstvo. Na Izbornoj sjednici održanoj ove subote u Zagrebu, za predsjednika Šahovskog saveza izabran je Ivica Brkić iz ŠK Petar Sedlar – Pepe iz Kaštela.

- Ovo je veliko priznanje ne samo za Ivicu Brkića već i za šahovski klub „Petar Sedlar - Pepe” kojeg Brkić uspješno vodi dugi niz godina. Brkića  je vrijedan i sposoban šahovski djelatnik koji se dokazao i na mjestu prvog čovjeka šahovskog saveza Splitsko – dalmatinske županije, a kojega je, kroz nekoliko godina vodstva, pretvorio u jedan od najaktivnijih šahovskih saveza u državi – kazali su o Brkićevom izboru za prvog čovjeka šahovskog sporta u Hrvatskoj u kaštelanskom šahovskom klubu.

Zanimljivo je da je  Brkićevim izborom prvi put u povijesti Splitsko - dalmatinska županija, ali i čitava Dalmacija općenito, dobila predsjednika Hrvatskog šahovskog saveza.
Ostali novoizabrani članovi Izvršnog odbora HŠS-a su potpredsjednik Mladen Palac, Ivanka Raguž, Ivan Đančević, Damir Gorup, Ivan Mandekić, Željko Margeta, Božo Mišković i Leon Žulj.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij