ZA SVE KATEGORIJE
Ususret novoj školskoj godini, judo klub Kaštela vrši upis novih članova za sve uzraste, od kategorija vrtićke djece do seniora, a u skladu s preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Upisi se vrše u dvorani Centra za rehabilitaciju Mir u Rudinama, u vrijeme treninga od ponedjeljka do petka u večernjim terminima, u dvorani crkve Kraljice mučenika u Radunu, takođeru večernjim terminima ponedjeljkom, srijedom i petkom te u dvorani u Primorskom Docu, za vrijeme poslijepodnevnih treninga ponedjeljkom, utorkom i petkom.

Termine treninga možete vidjeti OVDJE

Sve dodatne informacije, vezane za upis i treninge možete dobiti pozivom na jedan od brojeva mobitela trenera 091/33 44 207 – Boško Rozga, 091/29 22 277 – Ante Batinić, 099/19 33 846 – Nenad Buzov te 091/95 04 664 – Ante Barać.

- Judo nije samo natjecateljski sport, nego za mnoge judaše i način života. Djeca koja treniraju judo razvijaju koordinaciju i gimnastičke pokrete, nauče padove, ali i stječu povjerenje, socijaliziraju se, kontroliraju hiperaktivnost i sramežljivost te s vremenom počinju primjenjivati moralni kodeks juda te načela i principe juda.
Judo je dostupan za sve uzraste te ga je moguće početi trenirati bez obzira na dob ili spol. Tako je moguće osim natjecateljskog dijela i natjecanje u veteranskom uzrastu, rekreativno vježbanje, vježbanje i natjecanje u katama, vježbanje samoobrane, postati sudac, trener ili neka druga službena osoba klupske, nacionalne ili međunarodne razine, a judom se mogu baviti slabovidne osobe i osobe s invaliditetom
Judo utječe na psihološku stabilnost, ustrajnost, jača tijelo, uči kako pobijediti strah nad protivnikom i preprekama, koje se pojavljaju na treningu, natjecanju, školi i životu – naglašeno je u pozivu za upis JK Kaštela


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij