hren

Utakmicama posljednjeg 11. kola završen je regularan dio Lige pionira na male branke. Iza svake ekipe je po 11 odigranih utakmica, a osam najbolje plasiranih nastavlja natjecanje u play off-u koji se igra po kup sistemu, na ispadanje.

Osam ekipa koje će igrati u play off-u to su osigurale i prije zadnjeg kola u kojem nije bilo nikakvih iznenađenja, njih šest je s novim pobjedama samo potvrdilo svoje pozicije na tablici.
Vodeći Pauci vodili su veliku borbu kako bi pobijedili Demone dok su Small boysi rutinski, ponajviše zahvaljujući dvostrukom strijelcu Vedran Rožiću dobili Livi pool koji je s ta dva pogotka u tom momentu pretekao do tada vodećeg Josipa Veljaču na Listi strijelaca.

U posljednjoj utakmici regularnog dijela Lige pionira Šampioni su ponajviše zahvaljujući peterostrukom strijelcu Filipu Buzovu visoko porazili Slatkiše koji se s tih pet pogodaka na čelu Liste strijelaca pridružio do tada vodećem Vedranu Rožiću.

U ostalim susretima zadnjeg kola Dalmatinci su pobjedom nad Gradskim prijevozom potvrdili dobre igre ove sezone dok su Bili anđeli s dva nova pogotka Ante Ivkovića uspješno završili regularan dio Lige pionira pobijedivši Crvene pandure.

S novom, šestom pobjedom nad ekipom Kvarat kruva u posljednjoj utakmici 11. kola,  Focus je samo potvrdio svoje 6. mjesto na tablici.

Play off natjecanje započinje u srijedu, 26. kolovoza četvrtfinalnim utakmicama koje se igraju po slijedećem rasporedu i satnici:

Srijeda, 26.08.2020.

19:15 Small boys -- Bili anđeli
19:55 Šampioni -- Focus
20:35 Dalmatinci -- Demoni
21:15 Pauci -- Kvarat kruva


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij