hren

Kolo prije kraja regularnog dijela Lige pionira koja se održava na otvorenom igralištu Gimnazije u Kaštel Novom, šest je sigurnih ekipa koje su osigurale plasman u doigravanju, dok ćemo preostala dva sudionika doigravanja saznati tek nakon što se odigra i posljednja utakmica 11. kola.

- Ekipe iz gornjeg dijela tablice zabilježile su u ovom kolu nove pobjede, osim Dalmatinaca tako da se poredak prvih šest ekipa nije mijenjao. Vodeći Pauci dugo su lomili otpor borbene ekipe Livi pool, ali jedan pogodak u prvom i jedan u drugom poluvremenu bili su im dovoljni za tri nova boda.
Najbliži pratitelji ekipa Small boys iz Trogira poigravala se s Gradskim prijevozom, skoro cijela ekipa upisala se u strijelce, a najviše su se istakli Vedran Rožić s četiri pogotka  i Vili Brodarić s tri – kazao je Ivo Listeš.

- Trećeplasirani Demoni vodili su veliku borbu kako bi slomili otpor Crvenih pandura. Iako je tijekom cijele utakmice trajala  opsada gola Crvenih pandura, balun nikako nije htio u njihovu branku na kojoj je branio nesavladivi Dominik Poljak. I onda, par minuta do kraja utakmice obrana Crvenih pandura ipak je popustila. Najboljem strijelcu Demona i lige Josipu Veljači nije trebalo puno kako bi iskoristio pogrešku obrane protivnika. S još jednim pogotkom na samom isteku utakmice Veljača je stavio točku na zasluženu pobjedu svoje ekipe - ispričao je Listeš. 

U derbiju kola Šampioni su pitanje pobjednika u susretu protiv Dalmatinaca riješili već u prvom poluvremenu, dva pogotka Duje Dujilovića i pogodak Marija Grbeše bili su dovoljni kako bi slomili otpor mlakih i bezvoljnih Dalmatinaca.

Šestoplasirani Focus zabilježio je vrijednu pobjedu protiv neugodne i borbene ekipe Slatkiš koja je pogocima Petrovića i Kuzmanića čak i povela s 2:0. Mađutim, pogotkom Luke Mandića ekipa Focus do poluvremena uspijeva smanjiti da bi boljom igrom u nastavku s još jednim pogotkom Luke Mandića i Nikole Bertića. Momci iz ekipe Focus preokrenuli rezultat u svoju korist.

Bili anđeli, kao još jedna od ekipa koja se bori za plasman u doigravanje pobijedila je u ovom kolu, ponajviše zahvaljujući dvostrukom strijelcu Anti Ivkoviću izravnog konkurenta za plasman u doigravanje ekipu Kvarat kruva.

Raspored i satnica 11. kola, zadnjeg kola regularnog dijela lige:

Ponedjeljak, 17.08.2020.
20:10 . Bili anđeli - Crveni panduri
20:50 . Demoni - Pauci
21:30 . Livi pool - Small boys

Petak, 21.08.2020.
19:30 . Focus - Kvarat kruva
20:10 . Gradski prijevoz - Dalmatinci
20:50 . Šampioni - Slatkiš

 

Foto:Liga pionira


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij