hren

Idućeg tjedna košarkaši Ribole Kaštela kreću s pripremama za novu sezonu, a među rosterom će se naći sinjski dvojac Martin Bilandžić i Ivan Svalina.

Klub je potvrdio vijest da će Bilandžić i Svalina i naredne sezone biti s njima, kao što su i protekle sezone činili važan element Rančićeve momčadi. Bilandžiću će to biti treća sezona u kaštelanskom dresu, a u prvoj se pokazao kao odličan tricaš prije nego su ga ozlijede u prošloj spriječavale u ostvarivanju istog učinka.

- Drago mi je da se suradnja između mene i Ribole nastavlja i treću godinu zaredom, jer radi se o uredno posloženom klubu na svim razinama, na čemu bi mu mogli zamjeriti i mnogi premijerligaši. U Kaštelima se osjećam jako dobro, mogu reći da mi je tamo kao i kod kuće. U novoj sezoni ostaje manje-više ista ekipa kao i prijašnjih godina, tako da se nadam da možemo napraviti sve ono što smo možda ostali i dužni u proteklim godinama -  rekao je Bilandžić.

Razigravač Svalina bio je najkorisniji igrač Ribole u prošloj sezoni, koja je ostala nedovršena zbog pandemije koronavirusa. Bio je peti asistent lige, a njegovim će se loptama u narednim utakmicama i dalje hraniti Kaštelani.

- Čast mi je i zadovoljstvo što mogu drugu sezonu zaredom braniti boje kaštelanskog kluba. Radujem se početku priprema i nadam se što boljem uspjehu -  izjavio je Svalina.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij