hren

Rukometni klub Ribola Kaštela objavio je jučer ime novog pojačanja koje je pristiglo na Sokolanu. Riječ je o 24-godišnjem Marinu Mariću, koji je protekle sezone bio jedan od najvažnijih igrača premijerligaša Spačve.

Marić je ponikao  u RK Metković Mehanika, kojeg se često naziva kolijevkom rukometa zbog velikog broja uspješnih rukometaša koji su igrali za taj klub. Još je igrao za RK Split i RK Mladi Rudar, a nova destinacija su mu Kaštela.

- Smatram da sam donio dobru odluku jer Kaštela u posljednjih desetak godina s pravom slove kao najozbiljniji klub s juga kojim ima kontinuitet kvalitete i organizacije s jasno definiranim ciljevima. Kaštela su klub koji plasira iz godine u godinu igrače u jake lige diljem Europe. Nadam se da ću biti od velike koristi ka ostvarenju cilja povratka u Premijer ligu.  Znam da ka tome opravdano teži još nekoliko klubova, ali za mene je to izazov. Motiviran sam, zdrav i spreman  te se od ponedjeljka priključujem ekipi na pripremama i željno očekujem početak sezone - izjavio je Marić.


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij