hren

Hrvatski nogometni savez nedavno je donio odluku o odigravanju 1. HNL bez gledatelja zbog pandemije koronavirusa, a potom toj odluci pridružio i utakmice 2. HNL. Sve je izglednije kako će ta odluka zahvatiti i niže lige.

Pitanje je još uvijek otvoreno. Doduše, na plenumu klubova iznesena je preporuka da se igra bez gledatelja te je odlučeno da će utakmice Županijskog kupa biti u skladu s tom preporukom. U takvom ambijentu već su jučer Solin i Uskok odigrali polufinale, ali to nije spriječilo ljubitelje nogometa da utakmicu promatraju ispred stadiona.

Mnogima nije jasno zbog čega bi se niželigaške utakmice zabranile za navijače. S jedne strane, mnogi klubovi do sada su odigrali brojne prijateljske utakmice uz prisustvo gledatelja, a s druge strane stoji argument da u nižim ligama ionako nema previše gledatelja pa pitanje fizičke distance može biti lako riješeno.

Za sada je izvjesno kako će drugo polufinale Županijskog kupa između GOŠK-a i Croatije biti odigrano pred praznim tribinama, no čini se kako Kaštelani zajedno s drugima neko vrijeme neće moći pratiti nogomet uživo.


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij