hren

Nakon dugo vremena na vrhu tablice Lige pionira imamo samo jednu ekipu, neočekivani poraz Small boysa ostavio je Pauke same na liderskoj poziciji, za što najviše mogu zahvaliti Šampionima koji su u vrhunskoj utakmici i to ponajviše zahvaljujući trostrukom strijelcu Filipu Buzovu skinuli Trogirane s vodeće pozicije na tablici.

Novi lider, ekipa Pauci bez velikih je problema savladala Crvene pandure u uvjerljivoj pobjedi gdje se u strijelce upisalo šest različitih igrača.  Za to vrijeme Demoni su odigrali utakmicu bez pobjednika protiv ekipe Kvarat kruva.
Dalmatinci nastavljaju svoj pobjednički niz, za šestu pobjedu u nizu protiv Focusa najviše mogu zahvaliti raspoloženom Marku Paštaru, strijelcu svih pet pogodaka svoje ekipe.
Nove pobjede koje će im puno značiti u borbi za play off, i to dosta uvjerljive, zabilježile su ekipe Livi pool i Bili anđeli protiv dviju posljednjeplasiranih ekipa Slatkiša i Gradskog prijevoza.

Do kraja regularnog dijela lige ostala su još dva kola, ovog tjedna odigrat će se utakmice 10. kola dok će se posljednje kolo igrati iza blagdana Velike Gospe.


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij