hren

Večernjim  treningom  ovog ponedjeljka, rukometaši Ribole Kaštela započeli su pripreme za predstojeću sezonu.

Uprava kluba prvotno je s igračima održala sastanak, nakon čega je bio uvodni trening. Momčad je nešto drugačija nego u protekloj sezoni, o čemu smo već pisali, a sve u cilju što boljeg plasmana u 1. HRL. No, s obzirom na cijelokupnu situaciju nitko se ne usuđuje predviđati kako će izgledati nova sezona, pa tako ni Uprava Ribole Kaštela.

- Iskreno, ne znamo što nas očekuje u nadolazećoj sezoni. Ovih dana smo svjedoci opasnosti za klubove koja vreba od COVID-a pa i u ovoj pripremnoj fazi. Na igračima, struci i svima nama je da se držimo svih mjera i preporuka struke. Nadamo se da će nam epidemiološka situacija dozvoliti da krenemo s rukometom nakon gotovo pet mjeseci pauze -  izjavio je povodom početka priprema dopredsjednik i sportski direktor kluba Željko Bujas.

Naglasio je kako je Uprava u posljednjih desetak godina napravila veliki iskorak na organizacijsko-sportskom polju kao i u promociji grada Kaštela.

- Pred nama je zato veliki izazov i sezona od koje očekujem odlične rezultate i povratak u PL. Vidim da su pojedini klubovi iz naše lige jako dobro radili na jačanju rostera i sve me to veseli i daje garanciju da ćemo imati prilike uživati u odličnim utakmicama - zaključio je Bujas.

 

Foto: Jakov Sučić


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij