hren

Proteklog tjedna odigrano je 8. kolo Lige pionira na male branke. Kako je pet prvoplasiranih ekipa zabilježilo nove pobjede, poredak u gornjem dijelu tablice ostao je isti.

Dvije prvoplasirane ekipe Small boysi i Pauci zabilježile su nove, uvjerljive pobjede protiv Focusa i Gradskog prijevoza dok su njihovi najbliži pratitelji Demoni nakon dva uzastopna poraza, napokon ubilježili pobjedu, i to uvjerljivu protiv Slatkiša.

Iza Dalmatinaca je pobjednički niz koji traje već pet uzastopnih kola, a u ovom kolu su dosta teže od očekivanog te ponajviše zahvaljujući dvostrukom strijelcu Marku Paštaru pobijedili borbene Bile anđele.

Priključak s gornjim dijelom tablice zadržali su i Šampioni koji su zahvaljujući trostrukom strijelcu Filipu Buzovu zabilježili uvjerljivu pobjedu nad ekipom Livi pool.

Svojom trećom pobjedom ostvarenom protiv Crvenih pandura ekipa Kvarat kruva zadržala je realne šanse za plasman u doigravanje, u kojem će, nakon što se odigra svih 11 kola regularnog dijela, nastupiti osam najbolje plasiranih ekipa.KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij