hren

Na otvorenom igralištu Gimnazije u Kaštel Novom proteklih nekoliko dana odigrane su utakmice 7. kola Lige pionira. Stanje na vrhu tablice nije se puno promijenilo, vodeći dvojac zabilježio je nove pobjede te se zahvaljujući drugom porazu Demona odmakao od svoje pratnje.

Vodeći dvojac do novih pobjeda došao je na nešto teži način nego što se očekivalo, mladi Trogirani iz ekipe Small boys do nova tri boda protiv borbene ekipe Bili anđeli došli su tek boljom i efikasnijom igrom u drugom poluvremenu.

Za to vrijeme Pauci su se morali pošteno namučiti kako bi pobjedili ekipu Kvarat kruva koja je vodila u dva navrata, međutim konstantan pritisak kvalitetnijih Pauka na kraju je ipak urodio plodom, u samoj završnici uspjeli su najprije izjednačiti da bi u zadnjim trenucima postigli i pobjedonosni pogodak vrijedan vodeće pozicije na tablici.

Do prije par kola vodeći Demoni doživjeli su u ovom kolu još jedan poraz, bolji od njih bili su raspoloženi Dalmatinci za koje je sva tri pogotka u četvrtoj pobjedi za redom postigao Marko Paštar.

Nove pobjede, vrijedne plasmana u gornjem dijelu tablice zabilježile su ekipe Focus i Šampioni, Focus do nove pobjede došao zahvaljujući njihovim raspoloženim strijelcima Andriji Ljubiću (2) i Luki Mandiću koji su do sada postigli većinu pogodaka svoje ekipe, Šampioni su relativno lako, na na krilima Filipa Buzova (3) i Lovre Zekića (2) pobijedili posljednjeplasirani Gradski prijevoz.
Zahvaljujući pogocima svog najboljeg igrača Dominika Poljaka (2) ekipa Crveni panduri zabilježila je treću ovosezonsku pobjedu protiv ekipe Slatkiš.KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij