hren

Nakon 6. kola Lige pionira na male branke, koji se održava na igralištu Gimnazije u Kaštel Novom, došlo je do smjene na vrhu tablice. Do ovog kola vodeće Demone smijenili su njihovi prvi pratitelji Small boysi i Pauci. U derbiju kola, susretu dviju neporaženih ekipa, Small boysi su pogocima Lovre Perkovića i Luke Viljca sigurnom i taktički boljom igrom pobijedili Demone.

- Pauci, kao još jedan od pretendenata na borbu za prvaka nisu imali velikih problema u susretu sa Šampionima, na krilima dvostrukog strijelca Marina Miljka njihova uvjerljiva pobjeda niti u jednom momentu nije dolazila u pitanje. Svoju uspješnu seriju nastavili su i Dalmatinci koji su pogocima Stipe Ivakića i Marka Paštara pobijedili Crvene pandure te su se s ovom trećom pobjedom u nizu priključili Šampionima i Focusu koji su s deset bodova prvi pratitelji vodećeg trojca – kazao je Ivo Listeš iz udruge za mali nogomet grada Kaštela.

Vrijednu pobjedu ostvarili su i momci iz ekipe Focus koji su na krilima raspoloženog dvojca Andrije Ljubića (3) i Luke Mandića (2) pobjedili Gradski prijevoz za koje je Ivano Orlić postigao tri pogotka.
Tešku ali i slatku pobjedu izvojevali su momci iz ekipe Kvarat kruva koji su se morali dobrano namučiti kako bi pobjedili Slatkiše dok su Livi pool i Bili anđeli podijelili bodove u čvrstoj i neizvjesnoj utakmici u kojoj su obje ekipe propustile po nekoliko izglednih prilika za osvajanje sva tri boda.

 


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij