hren
 

Najtrofejniji kaštelanski sportski kolektiv OK Mladost Ribola Kaštela, potpisom novog sponzorskog ugovora s trgovačkim lancem Ribola, postao je Odbojkaški klub Ribola Kaštela. Promjena imena uslijedila je u turbulentnim vremenima za kaštelanski klub koji je zbog korona krize ostao bez većine sponzorskih prihoda.

- Nije bilo lako odlučiti ukloniti ime Mladost koje je tu od 1947. godine i prema kojem smo prepoznati ne samo u Hrvatskoj, već i u Europi. Međutim, ostali smo bez većine sponzorskih prihoda i morali smo razmišljati o kontinuitetu i nastavku uspješnih sportskih rezultata, kako prve momčadi tako i škole odbojke stoga je ovo bio logičan slijed događaja -  poručili su iz OK Ribola Kaštela.

Trgovački lanac Ribola dugi niz godina je sponzor kluba, a sada su još jednom pokazali koliko im znači ulaganje u sport.

- Ribola je godinama uz nas kao jedan od najvećih sponzora i stali su uz nas sada kad nam je najpotrebnije i kada većina sponzora otkazuje podršku. Drago nam je da su prepoznali naše rezultate, velike talente u školi odbojke i sigurni smo da ćemo zajedno ispisati nove stranice u povijesti kluba, a ime Mladost će uvijek biti dio našeg identiteta – ističu iz kluba.

Odbojkaški klub Ribola Kaštela nekoliko puta kroz povijest je mijenjao svoje ime, ali nikad nije izgubio identitet i povezanost s gradom Kaštelima. Nakon sedme osvojene titule prvaka Hrvatske u novoj sezoni koja kreće u rujnu ih očekuje borba za nove trofeje, s novim imenom i novim grbom na prsima, uz glasnu podršku svojih vjernih Kaštelana.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij