hren
 

JEDAN OD TERENA IMAO BI UVJETE ZA 2. HNL
Među točkama dnevnog reda trogirskih vijećnika koji bi u petak trebali održati 27. sjednicu Gradskog vijeća grada Trogira bit će i Prijedlog odluke o davanju suglasnosti za sklapanje sporazuma o poslovnoj suradnji sa HNK Hajduk. Ukoliko vijećnici daju zeleno svjetlo te odobre projekt, lokacija novog Hajdukovog kampa bit će na  Divuljama.

Time bi na površini od  75 tisuća kvadrata koja je u vlasništvu MORH-a niknuo kamp koji bi trebao sadržavati pet terena, a jedan bi koristio i NK Trogir 1912.  Ostvarili bi se uvjeti za 2. HNL, a izgradio bi se još hotel sa četrdesetak soba, ugostiteljski sadržaji, dvorana za treninge, te brojni drugi popratni sadržaji.

- Radi se o projektu na kojem zajedno s upravom Hajduka radimo mjesecima. Desetke godina taj prostor stoji zapušten, a ima brojne prednosti koje ga čine jedinstvenim upravo za ovu namjenu. Lokacija se nalazi na par minuta hoda od zračne luke, uz samo more, u blizini Trogira, a opet i vrlo dobro povezana s Poljudom. Trebalo je usuglasiti više institucija i pravno regulirati odnose s državom kako bismo imali kvalitetan prijedlog za Gradsko vijeće. Inicijativa je došla od Hajduka, a mi smo ju objeručke prihvatili – kazao je trogirski gradonačelnik Ante Bilić za Slobodnu Dalmaciju.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij