hren

ODIGRANO 4. KOLO
Na otvorenom igralištu Gimnazije u Kaštel Novom proteklih nekoliko dana odigrane su utakmice 4. kola Lige pionira. Vodeći Demoni ne daju lidersku poziciju, ponajviše zahvaljujući svojim raspoloženim strijelcima Veljači (2) i Adaševiću (2) pobijedili su Gradski prijevoz i zadržali prvo mjesto na tablici.

Najbliži pratitelji Demona, ekipe Small boys i Pauci zabilježile su nove pobjede, dok su mladi Trogirani otpor dobre ekipe Kvarat kruva slomili tek u drugom poluvremenu, za što najviše mogu zahvaliti trostrukom strijelcu Rožiću. Pauci su se morali dobrano namučiti kako bi skršili otpor borbene ekipe Focusa.

Šampioni nisu imali velikih problema kako bi došli do nove pobjede, oni su na krilima raspoloženog Zekića (4) isprašili Bile anđele dok su Crveni panduri zabilježili drugu pobjedu z redom, dobili su ekipu Livi pool za što je najzaslužniji njihov najbolji igrač Dominik Poljak, strijelac dvaju pogodaka.
Do svoje prve pobjede ove sezone došli su Dalmatinci koji su relativno lako pobjedili Slatkiše, a najveći obol toj pobjedi dali su Niko Miletić (2) i Jure Marović.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij