hren
 

Na igralištu Gimnazije u Kaštel Novom odigrano je prethodnih dana 3. kolo Lige pionira. Tri vodeće ekipe zabilježile su nove pobjede, dok su se Small boysi poigravali sa svojim protivnikom, Demoni i Pauci morali su se dobrano namučiti kako bi došli do nove pobjede.

Demoni vodili su tešku bitku protiv jako dobrih Šampiona, na kraju je presudio pogodak Josipa Veljače iz 1. poluvremena dok su se Pauci pošteno namučili kako bi pobijedili sve bolje Dalmatince.

Focus je isto tako teškom mukom savladao Bile anđele dok su prvu ovosezonsku pobjedu zabilježili Crveni panduri koji su predvođeni dvostrukim strijelcem Dominikom Poljakom pobijedili Gradski prijevoz. Treba pohvaliti i malog Karla Poljaka, Dominikova brata, rođenog 2012. godine koji je postigao svoj prvi pogodak za konačnih 4:1 za Crvene pandure.

U posljednjoj utakmici sastale su se dvije nove ekipe u ligi Kvarat kruva i Livi pool. Na terenu su bili bolji momci iz ekipe Kvarat kruva, međutim kako je bilo nekoliko prijava od strane igrača iz drugih ekipa da u ekipi Kvarat kruva ima igrač rođen 2007. godine (liga je za rođene 2008. i mlađe) a što su i oni kasnije sami priznali, utakmica se na kraju registrirala sa 3:0 b.b. u korist ekipe Livi pool.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij