hren
 

I ovog će se ljeta na otvorenom igralištu Gimnazije u Kaštel Novom, u organizaciji Udruge za mali nogomet grada Kaštela igrati ljetna Liga pionira na male branke, koja bi trebala trajati skoro cijelo ljeto, između dviju školskih godina.

Natjecanje u Ligi pionira koje se bez prekida održava već šesnaest godina, uobičajeno započinje nekoliko dana nakon završetka školske godine. Ove godine to je ponedjeljak 29. lipnja, a s pauzom za vrijeme trajanja Memorijalnog turnira „Ivica Džolić - Đola“, ljetna 'Liga pionira' igrala bi se do 4. rujna, nekoliko dana do početka nove školske godine.

Pravo nastupa u Ligi pionira imaju dječaci (ali i poneka djevojčica) iz svih Kaštela, pa i šire, koji su rođeni 2008. godine i mlađi, a svaka od prijavljenih ekipa ima pravo registrirati najviše 12 igrača. Sudjelovanje u ljetnoj Ligi pionira za sve prijavljene ekipe je besplatno!!!
Tri prvoplasirane ekipe, kao i najboljeg igrača i strijelca te fair play ekipu, uz pehare i medalje, na kraju natjecanja očekuju i brojne vrijedne nagrade.

Prijave se mogu izvršiti pozivom na mobitel 091/ 907 98 10, a na tom broju mogu se dobiti i sve dodatne informacije vezano za natjecanje u Ligi pionira.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij