hren
 

Košarkaška sezona zaključena je poništenjem natjecanja, pa bi od iduće sezone, ukoliko pandemijska situacija ne potraje, sve trebalo ići ispočetka. O svemu tome svoj osvrt dao je košarkaš Ribole Kaštela Toni Biočić.

- U ovo doba kad smo svi manje aktivni nego inače, nastojimo se održavati da bi što spremniji započeli s treninzima koje svi skupa željno iščekujemo. Igrači su dobili određene vrste vježbi kako bi donekle održavali svoje funkcionalne sposobnosti, a sve te vježbe mogu raditi kod kuće radi održavanja tonusa - kazao je Biočić.

Primijetio je kako je dosta igrača bilo aktivno i nakon što je klub prestao s radom, dodavši kako je to pokazatelj da im je košarka od izuzetnog značaja..

- Trenutno je najvažnije da se igrači ne zapuste jer je ovo definitivno velika stanka u kojoj su svi dobili prilično slobodnog vremena kojemu se svi skupa ranije nismo nadali niti smo ga planirali – ustvrdio je Kaštelanin koji trenira juniore Ribole Kaštela.

Naveo je i kako je s juniorima izgradio prijateljski odnos uz dosta međusobnog poštovanja. U dogovoru s klubom još uvijek trenira i igra upravo iz razloga da mlađim kategorijama dodatno olakša košarkaško odrastanje.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij