hren
 

Sport trenutno tapka u mjestu. Nikakvih zbivanja nema u Europi ni u većini svijeta, osim u 'ludoj' Bjelorusiji koja nogometom prkosi situaciji.

Kaštelanski klubovi miruju prema odredbama nacionalne vlasti i mjerodavnih Saveza. Trenutno je poznata samo sudbina odbojkaških klubova kojima je zaključeno prvenstvo, dok se po pitanju košarke, rukometa i nogometa još ništa ne zna.

Iz rukometnog kluba Ribola Kaštela potvrdili su nam da je nastavak natjecanja još jednom prolongirano na dva tjedna. No, kako kaže direktor Željko Bujas, nitko ne očekuje da će prvenstvo početi još neko vrijeme. Jer dok se situacija smiri, pa neka se odradi barem dva tjedna pripreme uz odigravanje utakmica – lige ne bi trebale završiti prije početka srpnja!

Tako je i u nogometu. Klubovi su potvrdili da se čeka rasplet situacije, a do tada se na travnjacima nalaze samo osobe koje vode brigu o terenu.

Pitanje je samo na koji način će se završiti. Budući da nitko osim Vala nije u poziciji za ući u viši rang, većini bi bilo prihvatljivo da se sezona poništi i krene kako je bilo na početku ove sezone. Pojedini Savezi već su upitali klubove što predlažu, no svi su mišljenja kako će to ipak sve ovisiti o odlukama krovnih institucija.

Do tada igrači ostaju kod kuće, a pojedini treneri i klubovi šalju programe treninga svojim igračima kako u ovo vrijeme ne bi 'zahrđali'.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij
########### za moodul