hren

Rukometaši Ribole Kaštela u 14. kolu 1. HRL – jug gostuju kod Mornara iz Crikvenice, dok rukometašice Marine Kaštela u Trogiru brane drugu poziciju.

Protiv uvjerljivo posljednje momčadi prvenstva Ribola Kaštela treba igrati bez kalkulacija i izlika. Momčad koja je doživjela pet uzastopnih poraza ne bi trebala biti problem kvalitetnijim Kaštelanima, ali kao i uvijek problem u ovakvim utakmicama može biti opuštenost, odnosno motivacija. Trener gostiju Davor Bujas ipak je opreznijeg mišljenja.

„Utakmica koja daje priliku da pokažemo da možemo. Imamo želju doći do prvih gostujućih bodova u drugom dijelu sezone i smatram da imamo kvalitetu, pogotovo ako ponovimo igru s prvog gostovanja u Trogiru. Ne sumnjam da će čvrst i iskusan domaćin potpomognut publikom biti velika prepreka ka tom cilju, ali smatram da možemo.“

Utakmica je po rasporedu u subotu u 19 sati u dvorani u Crikvenici.

14. kolo:
Senj – Balić-Metličić
Mornar Crikvenica – Ribola Kaštela
Buzet – Solin
Trogir – Karlovac
Kozala – Metković Mehanika
Rudan Labin – Hrvatski dragovoljac

2. HRL – jug (seniorke)

Rukometašice Marine Kaštela izvrsno su ušle u nastavak prvenstva. Pobjedom protiv Orkana skočile su na drugo mjesto, ali unutar dva boda nalaze se čak četiri ekipe. Pred kaštelanskim rukometašicama sada su tri ključna susreta protiv tri ekipe s vrha tablice. Prvi okršaj je s Trogirankama, možda najlakšim protivnicama pored Splita i Petason Vranjica. Međutim, Marina se ove sezone već 'opekla' protiv Trogiranki porazom od 17:16. Bit će to ujedno bitka najboljeg napada u ligi (Marina, 236) i druge najbolje obrane (Trogir, 157). Možete je pogledati u dvorani Vinko Kandija u Trogiru u subotu s početkom u 17 sati.

12. kolo:
RK Trogir 58 – ŽRK Marina Kaštela
RK Orkan – ŽRK Hoteli Makarska
ŽARK Split – ŽRK Metković


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij