hren
 

JOŠ JEDAN USPJEH MLADIH SNAGA
Grdelini, učenici osnovne škole Prof. Filipa Lukasa iz Kaštel Starog, nastupili su na školskom prvenstvu Hrvatske u judu, koje se održalo u Vinkovcima, a na kraju natjecanja, uz niz pojedinačnih uspjeha,  ženski dio ekipe zauzeo je drugo, a muški treće ekipno mjesto.

Na prvenstvu je nastupilo 13 ekipa u muškoj i 11 ekipa u ženskoj konkurenciji, a mlade Kaštelane, koji su ujedno i mlade judo snage JK Kaštela, vodili su profesori Ksenija Žižić i Edi Rupić, uz podršku judo trenera Nenada Buzova.

Prva mjesta u muškoj konkurenciji u svojim kategorijama osvojili su Marko Rajčić i Bruno Rozga, na druga mjesta plasirali su se Iva Radić, Marija Škopljanac, Jelena Škopljanac, Roza Batinović, Filip Botić i Roko Rozga. Treće mjesto osvojili su Luka Radić, Duje Buzov, Slavko Škopljanac,  Nina Serdar, Nika Mujan, Petar Martinović i Lucija Đirlić.
Klara Zoko, Stjepan Botić i Nikola Rafael Trogrlić plasirali su se na peta mjesta, a  Toma Batinović, Andrija Ljubić, Gabrijela Zoko, Jelena Koudela, Lana Lovrić i Matea Radić natjecanje su završili na sedmim mjestima u svojim kategorijama.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij