hren
 

Na osamsto kilometara dug put uputili su se danas odbojkaši Mladosti Ribole Kaštela, koji u subotu u austrijskom Zwettlu igraju utakmicu 16. kola MEVZA lige.

Ulazak u doigravanje MEVZA lige nitko od Kaštelana nije očekivao. Međutim, dobrim igrama ukazala se prilika pa – zašto ne?! Mladost do kraja ima tri utakmice, najviše od ostalih klubova i najbolji mogući raspored. No, da bi plasman u završnicu bio ostvaren potrebno je ostvariti sve tri pobjede u naredna tri susreta. Prva utakmica je protiv Union Raiffeisen Waldviertela, austrijskog prvaka koji u završnicu ulazi kao domaćin.

„Ovih desetak dana radili smo dobro, fokusirali smo se na utakmicu. Austrijanci su nezgodna kod kuće, doveli su neke nove igrače i momčad je koja ima deset stranaca. Međutim, mi smo ih dobili zadnji put i znamo što nam je raditi“, kazao je trener Mladosti Ivan Rančić.

Dobra stvar je što se u sastav vratio dizač Medan.

„Koliko će moći igrati to još nije sigurno, ali će biti siguran u rotaciji. Nećemo kalkulirati ništa, pokušat ćemo donijeti bodove“, kazao je Rančić.

Utakmica je po rasporedu u 19 sati.


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij
########### za moodul