hren
 

PRVENSTVO DRŽAVE ZA SENIORE
Splitske Gripe ugostile su prošlog vikenda 138 judašica i judaša iz 27 hrvatskih klubova u borbama za naslove državnih prvaka u seniorskoj konkurenciji, a među onima koji imaju najviše razloga za zadovoljstvo su članovi judo kluba Kaštela, koji su ponijeli titulu najuspješnije ekipe, odnosno naslov ekipnih seniorskih prvaka države.

Osim ekipnog naslova, judaši JK Kaštela osvojili su i nekoliko pojedinačnih medalja, a  Nikola Zorotović postao je državni prvak u kategoriji do 60 kg.
Titulu državne prvakinje s ovog prvenstva nosi i članica JK Dalmacijacement Katarina Krišto, koja je bila neprikosnovena u kategoriji do 63 kg.

JK Kaštela osvojili su još četiri srebrne i dvije brončane medalje te ostvarili još jedanaest plasmana od petog do sedmog mjesta.
Domagoj Bratinčević, odnedavni studentski prvak države, ostao je na korak do još jedne titule, ovog puta osvojio je srebrnu medalju u kategoriji do 100 kg. Srebro u kategoriji do 78 kg osvojila je Mia Mihovilović te u kategoriji do 66 kg Roko Škomrlj, a titulom viceprvaka države može se pohvaliti i Marin Vujić u kategoriji do 81 kg.
Ante Vladimir Batinić u kategoriji poviše 100 kg osvojio je broncu, kao i Maja Franić u kategoriji do 78 kg.
Na peta mjesta plasirali su se Nina Perišić, Martina Raca, Roberto Raca, Bruno Rozga i Ivan Škomrlj, a na sedma mjesta u svojim kategorijama  Jelena Brešković, Luka Zorotović, Nina Jurić, Mislav Krček, Nika Perišić, Ivan Rozga i Ivan Stojković.
Cementaš Lovre Barišić na ovom je državnom prvenstvu osvojio peto mjesto u kategoriji do 81 kg.

Foto: JK Kaštela i JK Dalmacijacement


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij