hren
 

Prva domaća utakmica Mladosti Ribole Kaštela u novoj kalendarskoj godini odigrat će se u subotu u gradskoj dvorani u Kaštel Starom s početkom u 18 sati.

Najneugodnije iznenađenje lige dolazi u Kaštel Stari. Riječ je o ekipi Maribora koja je ove godine u MEVZA-i uspjela pobijediti sve jake protivnike, osim ljubljanskog ACH Volleya. Poraz od njih osjetila je i Mladost koja je u studenom prošle godine izgubila rezultatom 3:2. Sada je Mladost u domaćoj ulozi, ali bez dizača Medana koji zbog ozljede lista mora mirovati barem dva tjedna.

„Znamo kako smo zadnji put prošli protiv njih. Imaju Možiča koji je najveći mladi talent na ovim prostorima i ekipa su koja od mlađe dobi pa do danas zajedno igra. Dosta su uigrani, agresivni, uživaju u igri i bit će jako teško”, kazao je u najavi utakmice trener domaćih Ivan Rančić.

Prisjetio se trećeg seta protiv Calcita prošle srijede kazavši da je njegova momčad tada pokazala da ima živosti i kvalitete te da na tom tragu trebaju odigrati i narednu utakmicu.

„Trebat ćemo biti dosta opasni na servisu i dosta ozbiljni u obaveznoj igri gdje smo radili gluposti, gubili lagane poene i slično. Ako to budemo uskladili možemo ući u otvorenu utakmicu”, zaključio je Rančić.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij