hren
 

Odbojkaši Mladosti poraženi su u novom susretu srednjoeuropske MEVZA lige. S prilično glatkih 3:0 bolji je bio slovenski Calcit Volley iz Kamnika.

Calcit Volley Kamnik – Mladost Ribola Kaštela 3:0
(25:15, 25:10, 25:23)
Kamnik, Športska dvorana Kamnik
Suci: Gernot Schirmbacher, Markus Petsche
Igrač utakmice: Milosz Hebda (Calcit Volley Kamnik)

Slovenci su ove sezone trn u peti kaštelanskih odbojkaša. Calcit ih je ponovo nadigrao, kao i ACH Volley Ljubljana prošloga tjedna. Ovoga puta Mladost je na put otišla vidno oslabljena. Ozljeda dizača Medana dogodila se u nezgodnom trenutku, pa će 'izvan stroja' biti i narednih tjedan dana kada Mladost igra dvije važne utakmice. Na njegovo mjesto stupio je 19-godišnji Ivić i odigrao solidnu partiju. Utopio se u indisponiranost svoje momčadi koja prva dva seta nije uspjela pronaći ritam. Oba puta domaćin je brzo uhvatio značajnu prednost i mirno koračao prema osvajanju istog.

Potpuno druga slika viđena je u trećem setu. Mladost je išla na sve i ništa i umalo pogodila. Bio je to napet set u kojem su se poeni i vodstva izmjenjivala kao na traci. Mladost je bila ona momčad koja je većinu vremena bila u prednosti sve do 23:22 kada domaćin s dva poena zaključuje utakmicu s krajem trećeg seta.

Calcit Volley Kamnik: Pereira, Hribar, Bregar, Koncilja (5), Mihalj (7), Hebda (18), Yordanov (9), Planinc, Brulec (1), Kvas, Lakner, Kotnik (12), Štembergar Župan, Rotar. Trener: Gašper Ribič

Mladost Ribola Kaštela: De Marchi (10),Perić, Solbrig (6), Giljanović (3), Matoković (7), Ivić, Šuker, Zeljković (3), Cikojević (3), Šućur (1), Pervan. Trener: Ivan Rančić

Tablica:
ACH Volley Ljubljana  11  +19  27
Calcit Volley Kamnik  12  +7  22
HAOK Mladost  12  +8  21
SK Zadruga AICH/DOB  12  +0  20
Maribor  13  -8  15
Union Raiffeisen Waldviertel  11  -4  14
Mladost Ribola Kaštela  10  -6  12
Mladost Brčko  11  -16  7


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij