hren
 

Na međunarodnom judo turniru Zagreb open, održanom proteklog vikenda u dvorani Sutinska vrela, nastupilo je 376 judaša i 173 judašice iz više europskih država, u konkurenciji seniora, kadeta, mlađih kadeta i dječaka i djevojčica, a među njima i članovi oba kaštelanska kluba JK Kaštela i JK Dalmacijacement ostvarivši vrijedne rezultate.

Kaštelanski judaši osvojili su na ovom turniru četiri zlatne, dvije srebrne te šest brončanih medalja, kao i više plasmana na peta i sedma mjesta po kategorijama.

Zlatnim medaljama okitili su se tako u konkurenciji seniora Domagoj Bratinčević u kategoriji plus 100 kg, Marin Vujić u kategoriji do 81 kg i Nikola Zorotović u kategoriji do 60 kg iz JK Kaštela te seniorka Katarina Krišto iz JK Dalmacijacement u kategoriji do 63 kg.
Mia Mihovilović i Nika Perišić, seniorke JK Kaštela na ovom su turniru osvojile srebrne medalje u kategorijama do 78 i plus 78 kg, dok su njihove klupske kolege Ante Batinić u kategoriji plus 100 kg, Maja Franić do 78 kg te Mislav Krček u kategoriji do 73 kg, u konkurenciji seniora osvojili brončane medalje.
Brončanom medaljom među seniorima okitio se Lovre Barišić iz JK Dalmacijacement u kategoriji do 81 kg, kao i njegove klupske kolege Josip Taraš do 81 kg i Josipa Kovač plus 70 kg u konkurenciji kadeta.
Roberto Raca (KŠ) u konkurenciji seniora plus 100 kg te Stipe Iličić (DC) u konkurenciji mlađih kadeta do 46 kg, ostvarili su plasmane na peta mjesta, a Vanessa Zečević (DC) u kategoriji mlađih kadetkinja do 57 kg te Nikola Botić (KŠ) među seniorima do 90 kg i senior Ivan Rozga (KŠ) do 90 kg plasirali su se na sedma mjesta u svojoj konkurenciji.

Prema broju osvojenih medalja i plasmanima JK Kaštela plasirao se na deveto, a JK Dalmacijacement na 30. mjesto u konkurenciji 63 kluba.

Foto: JK Kaštela i JK Dalmacijacement


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij