hren

ZA KRAJ NASTUPILI NAJMLAĐI
Judaši JK Kaštela ovu su godinu završili na prvom mjestu Hrvatskog judo superkupa, na osnovu bodova koji se osvajaju  na natjecanjima u uzrastu od dječaka do seniora kroz cijelu sezonu, a da u ovom klubu ne trebaju misliti o budućnosti pokazalo se i na 9. Prvenstvu kluba u sumo borbama, na kojem su nastupili najmlađi članovi u muškoj i ženskoj konkurenciji.

Prvenstvo je održano  u dvorani centra Mir u Rudinama, a sumo borbe odvijale su se na dva borilišta veličine 3×3 metra. Cilj je bio izgurati protivnika izvan borilišta ili ga natjerati da bilo kojim dijelom tijela dotakne tlo. Pobjednik je bio onaj natjecatelj koji je prije ostvario tri boda. Borbe su se odvijale po principu svatko sa svakim u pojedinoj grupi.
Borbe su sudili Nenad Buzov i Ivan Stojković dok su treneri Boško Rozga, Ante Batinić, Jerko Mrković i Ante Barać pomagali malim borcima da se snađu na strunjači jer je većini ovo bilo prvo natjecanje.  

Natjecanje se odvijalo u 15 grupa, a pobjednici po grupama bili su Matej Bekavac Viktoria Ugrina, Karlo Jakov Koudela, Ivano Kezić, Roberto Gabrić, Toni Šuljak, Davor Rajčić, Sara Pušnik, Roko Buzov, Franka Ružanji, Šimun Banović, Petra Vujina, Karlo Čulafić, Lucija Čatlak I Jelena Koudela.
Druga mjesta osvojili su Ante Škopljanac, Klara Zoko, Frane Banović, Ivan Škopljanac, Josip  Radeljak, Frane Vidić, Toma Medvešek, Ana Radić, Lucija Barun, Sara Šuker, Tonči Kamenjarin, Klara Primorac, Zvonimir Džolić, Magdalena Božić i Laura Dugeč.
Na treća mjesta plasirali su se Ivano Lončar, Niko Križan, Marin Uljević, Dora Dugeč, Josip Šuljak, Luka Barun, Nino Buličić, Marko Ukić,  Ante Maleš, Ivan Džolić, Ivan Vržina, Andrija Čarija, Marta Kostović, Marta Vržina, Melani Kelam, Filip Sirić, Toni Tojčić, Ana Matijaš, Ema Blažević, Roko Lučin, Luka Mikulić, Maja Matas i Luka Dragun.

Najmlađi na poligonu

U dvorani centra Mir održano je i 9. Prvenstvo kluba u poligonu, koji se sastojao bazičnih elemenata trčanja, preskakanja, puzanja, provlačenja, hodanja po klupi i drugih elemenata. Male judaše su u poligonu usmjeravali treneri Ante Batinić, Nenad Buzov, Jerko Mrković i Ante Barać-

Najbrži je bio Ivan Bojanić, s vremenom od 33,96 sekunda, na drugom mjestu je završio Ivan Tadin, a treća je bila Lucija Marija Koudela.

Ostali mališani plasirali su se od četvrtog do 47. mjesta i to redom  Marin Žarković, Vito Bilobrk, Toni Vukasović, Karlo Ujević, Josip Žanić, Josip Jelović, Marko Zebić, Dominik Mujan, Klara Gotovac , Mila Čatlak, Ivano Marelja, Ivan Žanić, Luka Sunara, Matija Babić, Mia Jelović, Erin Grubišić, Marta Sunara, Josip Justrić, Laura Medvešek, Luka Zlatunić, Edi Lorenco Goleš, Stipe Samardžić, Daniela Lovrić, Marko Ževrnja, Antea Mula, Boro Dugeč, Jure Čulig, Marta Đirlić, Marta Lovrić, Anđela Marević, Marin Vrdoljak, Toma Matešan, Vanja Gvozdenović, Gabrijela Boljat, Mislav Kedžo, Josipa Kužić, Gabrijel Boljat, Ivona Goleš, Marin Čajo, Antonio Roso, Toni Pirija, Rita Marević, Luka Vržina i Luka Matijaš.

Foto:JK Kaštela


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij