Ukupno 31 medalju, od čega čak 14 zlatnih, donijele su proteklog vikenda kući članice twirling kluba Kaštela sa 19. državnog prvenstva u twirlingu, koje se održalo u Splitu.

Mlade Kaštelanke, u konkurenciji ekipa iz Splita, Solina, Sinja, Krapine, Čakovca, Koprivnice, Goričan, Donji Kraljevec, Ludbreg, Požega i Vodica, uz 14 zlatnih osvojili su i deset srebrnih te sedam brončanih medalja.
Osim žetve medalja Kaštelanke su svojim nastupom izborile i plasman na Europsko prvenstvo, koje će se sljedeće godine održati u Barceloni.

-  Iznimno smo ponosni na rezultate naših cura, a ovo je jedan od boljih uspjeha koji smo ostvarili u dosadašnjem radu i predstavlja pravu nagradu za uloženi trud i rad proteklih mjeseci. Ovim putem čestitamo i ostalim klubovima na ostvarenim rezultatima, a svim natjecateljima na korektnom i sportskom ponašanju – poručili su iz kaštelanskog twirling kluba.

Djevojke su nakon ovog prvenstva uhvatile malo vremena za slavlje, no odmah nastavljaju s vrijednim radom jer za njih započinju pripreme za državno prvenstvo u mažoret plesu koje će se početkom svibnja održati upravo u Kaštelima.

Foto: TK Kaštela


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij