hren

Poslije dva tjedna stanke odbojkaši Mladosti Ribole Kaštela vraćaju se na parket, a u goste im stiže austrijski Union Raiffeisen Waldviertel.

Jugo se posljednjih nekoliko dana nadvilo nad Kaštela, ali uoči utakmice protiv austrijskog Union Raiffeisen Waldviertela odbojkaši Mladosti Ribole Kaštela odlučno poručuju da idu po pobjedu. Kako je trener Ivan Rančić već prije najavio, riječ je o protivniku po mjeri koji bi im mogao donijeti nove europske bodove. Međutim, protivnik nije nimalo lagan, da se razumijemo. Austrijanci su prve tri utakmice izgubili, ali su u zadnja dva kola upisali značajne pobjede protiv Maribora i favoriziranog Calcita. Stoga pored samopouzdanja i odlučnosti, Kaštelanima će trebati i dodatna opreznost jer Austrijanci zasigurno ne dolaze na izlet.

-Sljedeći protivnik nam je ekipa iz Raiffeisen Waldeewirtel Austrije, pokazali su da su neugodni u zadnjem kolu pobijedivši Kamnik i Maribor sa 3:0. Svakako očekujem da ćemo odigrat kvalitetno i fokusirano od prvog poena pogotovo jer igramo na domaćem parketu. Imali smo dovoljno vremena do utakmice jer smo  bili slobodni prošlo kolo, pripremamo se tako da ispravljamo i uvježbavamo one stvari koje ne izgledaju kako bi trebale. Pozivam publiku da nas dođu popratit u sto većem broju, - kazao je pred utakmicu Hrvoje Pervan.

Utakmica je po rasporedu u nedjelju, 17. studenog u gradskoj dvorani u Kaštel Starom s početkom u 17 sati.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij