hren
 

Osmo kolo 1. HRL – jug donosi nekoliko zanimljivih utakmica, a jedna od njih zasigurno je dvoboj Ribole Kaštela i Hrvatskog dragovoljca. Osim toga, posljednju domaću utakmicu pred zimsku stanku odigrat će Marina Kaštela u 7. kolu 2. HRL - jug.

Rukometaše Ribole Kaštela u osmom kolu 1. HRL – jug očekuje izravan dvoboj za petu poziciju protiv Hrvatskog dragovoljca. Mogli bismo reći da je ta borba i s 'bonusom', budući da gosti imaju jednaki broj bodova kao četvrtoplasirani i trećeplasirani. Stoga pobjeda protiv momčadi iz Dugog rata može lansirati Ribolu natrag među prve tri momčadi prvenstva. To bi trebala biti dovoljna motivacija Kaštelanima, uz dodatni poticaj da se 'resetiraju' nakon lošeg odigranog susreta u Karlovcu prošlog vikenda. Međutim, valja napomenuti kako Hrvatski dragovoljac stiže u naletu s tri uzastopne pobjede. Utakmica je po rasporedu u nedjelju 17. studenog u 18 sati u dvorani na Sokolani u Kaštel Sućurcu.

8. kolo

Solin – Karlovac

Buzet – Rudan Labin

Metković Mehanika – Balić-Metličić

Ribola Kaštela – Hrvatski dragovoljac

Kozala – Trogir

Mornar Crikvenica - Senj

2. HRL – jug (seniorke)

Posljednju domaću utakmicu prije odlaska na zimsku stanku rukometašice Marine Kaštela odigrat će protiv Metkovića. Kaštelanke za sada mogu biti zadovoljne učinkom, a uoči posljednje utakmice idućeg tjedna svoje bodovno stanje pokušat će popraviti protiv pretposljednje ekipe lige. Metkovćanke su u četiri utakmice ubilježile samo dva boda, a premda su primile gotovo isti broj pogodaka kao i Marina (105-100), broj postignutih gotovo je prepolovljen (76-130). Dovoljan je to razlog da Marina, s respektom, napadne u startu. Utakmica je po rasporedu u subotu 16. studenog u 18 sati u dvorani na Sokolani u Kaštel Sućurcu.

7. kolo:

Orkan – ŽARK Split

Marina Kaštela – Metković

Hoteli Makarska – Petason Vranjic


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij