hren

MLADOSTAŠI 'VAN POGONA'
Odbojkašice OK Kaštela u petom će kolu MEVZA lige još jednom put Slovenije gdje ih dočekuje ekipa iz Nove Gorice, dok u petom kolu Superlige Marina Kaštela ugošćuje OK Brda. Odbojkaši Mladosti Ribole Kaštela ovog vikenda nemaju nikakvih natjecateljskih obaveza.

Kaštelanske odbojkašice još će jednom put Slovenije u novoj obavezi srednjoeuropske lige. Prije dva tjedna dvoboj protiv Maribora bio je za zaborav, ali protiv Nove Gorice s dozom većeg iskustva i s punim sastavom mogao bi se ubilježiti još koji bod. Domaća ekipa ima jednak učinak od jedne pobjede i dva poraza, pa možemo reći kako je za OK Kaštela riječ o protivniku po mjeri. Utakmica je po rasporedu u subotu 9. studenog u 19 sati u dvorani u Novoj Gorici.

5. kolo:
Bimal Jedinstvo Brčko – Nova KBM Branik Maribor
GEN-I Volley Nova Gorica – Kaštela
UOK Banja Luka Volley – HAOK Mladost

Superliga (seniorke)

Novi susjedni derbi na rasporedu je za Marinu Kaštela, koja u gradskoj dvorani u Kaštel Starome dočekuje OK Brda. Marinke su odlično startale u prvenstvu te s tri pobjede i jednim porazom drže drugo mjesto prvenstvene ljestvice. Ekipa sa splitskih Brda imaju polovičan učinak od dvije pobjede i dva poraza, ali valja istaknuti da su oba poraza bila tijesnim rezultatima stoga će predstavljati opasnost domaćoj obrani. Utakmica je po rasporedu u subotu 9. studenog u 19 sati.

5. kolo:
Poreč – Olimpik
Marina Kaštela – Brda
Rijeka – Split
Osijek – Enna Vukovar


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij