hren

Ribola Kaštela pokušat će četvrtu utakmicu zaredom uzeti bodove u prvenstvenom okršaju protiv Solina u sklopu 6. kola 1. HRL – jug. Utakmica je po rasporedu u nedjelju, 3. studenog  u 18 sati u dvorani na Sokolani u Kaštel Sućurcu. U 5. kolu 2. HRL – jug Marina Kaštela ugostit će Split.

Rukometaši Ribole Kaštela u zadnje vrijeme konačno pokazuju odličnu igru. Bodovi stižu, a napad se prošlog tjedna posebno istaknuo s čak 37 pogodaka protiv neugodne Kozale. Posložena i zdrava momčad itekako mogu konkurirati svakome, a posebno Solinjanima kao sljedećim gostima u dvorani na Sokolani. Solin je u pet utakmica ubilježio 'tek' dvije pobjede, ali je opet samo jedan bod razlike naspram Ribole. Kaštelanima je prvo mjesto još uvijek daleko, kao i kraj prvenstva pa do toga treba nastaviti s pobjedama.

Ova utakmica nam je bitna, kao uostalom i svaka naredna domaća, gdje ne smijemo više prosuti ni bod ako želimo gledati prema vrhu. Iako smo kvalitetnija ekipa, to moramo dokazati i potvrditi na terenu. Uostalom, svjesni smo borbenosti i srčanosti Solinjana koju su pokazali u dosadašnjem dijelu prvenstva, nisu im pobjede nad Metkovićom i Labinom došle tek tako, a umalo su uzeli bodove i Buzetu. Neće biti nimalo lagano, ali idemo na pobjedu -  najavio je trener kaštelanske momčadi Bujas.

6. kolo:
Kozala – Rudan Labin
Trogir – Senj
Buzet – Balić-Metličić
Mornar Crikvenica – Hrvatski Dragovoljac
Metković Mehanika – Karlovac
Ribola Kaštela – Solin

2. HRL – jug

Rukometašice Marine Kaštela imale su tjedan dana više za pripremu za utakmicu protiv Splita. Kao slobodne u 4. kolu promotrile su situaciju u prvenstvu i vidjele kako Splićanke, kao sljedeće protivnice, gledaju prema vrhu. S tri pobjede u isto toliko utakmica ŽARK Split promaknuo se u glavnog favorita prvenstva, što pokazuje pobjeda protiv Petasona iz Vranjica. Marinke su posljednjih godina uvijek među prve tri ekipe, ali nedostaje prava borba za vrh. Možda je ova utakmica konačni iskorak za to. Utakmica je na rasporedu u nedjelju 12. listopada u 20 sati u dvorani na Sokolani u Kaštel Sućurcu.

5. kolo:
Zadar – Petason Vranjic
Marina Kaštela – Split
Orkan – Trogir 58


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij