hren
 

HRVATSKA TREĆA U UKUPNOM PLASMANU NA SVJETSKOM PRVENSTVU U KICKBOXINGU
U Sarajevu je završeno WAKO svjetsko prvenstvo u kickboxingu u disciplinama K-1, low kick i kick light. Hrvatska reprezentacija osvojila je treće mjesto u ukupnom poretku s osvojene tri zlatne, pet srebrnih i četiri brončane medalje, piše portal croring.com.

Svjetski prvaci iz Hrvatske postali su Boris Mišković u light contactu, te Nives Radić i Marija Bodač u low kicku.

Hrvatska je imala i petero finalista koji su na kraju osvojili srebro - Luka Žuljević i Roko Doždor u low kicku, Andrej Kedveš i Lucija Bilobrk u K-1, te Lucija Regvat u light contactu. 

Bronce su osvojili Snježana Prgomet, Karmela Makelja i Nikolina Vidačković u disciplini low kick, te Anđela Stanić u light contactu.

Najuspješnija reprezentacija prvenstva je Rusija s osvojenih 15 zlatnih, šest srebrnih i 12 brončanih medalja. Druga je Srbija (8-4-3).

Kaštelanin, član KBK Unirent Luka Žuljević, u finalu prvenstva u kategoriji do 91 kg izgubio je od srpskog reprezentativca Bojana Džepine. Žuljeviću i Džepini ovo je bio treći susret u godinu dana. Žuljević je bio bolji na europskom prvenstvu u Bratislavi, Džepina u lipnju u borbi za WAKO pro naslov u Beogradu, kao i u ovom posljednjem susretu za titulu svjetskog prvaka u Sarajevu.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij