Judašica JK Dalmacijacement Katarina Krišto ostvarila je svoj najveći uspjeh do sada, osvojila je brončanu medalju u kategoriji do 63 kg na Svjetskom kadetskom prvenstvu koje je održano u kazahstanskom Almatyju krajem rujna.

Tim povodom predstavnici Grada Kaštela na čelu sa zamjenicom gradonačelnika Jadrankom Matok Bosančić i pročelnicom za društvene djelatnosti i opće poslove Sandrom Zokić, upriličili su prijem za ovu talentiranu sportašicu i njezinog trenera Josipa Barića.

Krišto je borbu za svjetsku medalju odradila toliko superiorno da se slobodno može reći kako je to najbolje odrađena borba u njenoj karijeri do sada. Brazilku Mariu Diniz Katarina je bacila za wazari već nakon 40 sekundi.

Katarina nije krila zadovoljstvo ostvarenim rezultatom, a njenu sreću dijelio je i njen trener Josip Barić, koji je također pohvalio Katarinin nastup u Kazahstanu.

Zamjenica gradonačelnika Jadranka Matok Bosančić izvjestila je Katarinu kako joj odlukom gradonačelnika pripada i novčana nagrada u visini od 5 000 kuna zbog iznimnog sportskog dostignuća i čestitala joj na sjajnom rezultatu

Izvor: kastela.hr


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij