hren
 

Stopostotni Kaštelani na svom parketu u sklopu 4. kola Prve muške lige dočekuje Sesvete. Utakmica je po rasporedu u subotu 26. listopada u 17:00 sati u dvorani na Sokolani u Kaštel Sućurcu.

Dugo je vremena prošlo otkako je Ribola otvorila prvenstvo s dvije pobjede. Bilo je to prije nekoliko godina kada su sjajnim nastupima osvojili drugu ligu i ušli među najbolje hrvatske momčadi. Sada se ponovo 'kuha' ta ista atmosfera, a u goste stiže Sesvete. Riječ je o novom članu lige u čijem je sastavu većina iskusnijih igrača. Prve dvije utakmice doživjeli su poraz, prije nego li su u prošlom kolu svladali Zapruđe.

„U subotu nas očekuje nova vrlo teška utakmica. Igramo protiv momčadi koja je u zadnjem kolu ostvarila pobjedu u gostima i zasigurno je jako motivirana. Najavljuje se i dolazak njihovih navijača što bi im trebao biti dodatni vjetar u leđa. Međutim, i mi smo u dobrom ritmu, željni smo igre i novih pobjeda i jedva čekamo da utakmica krene. Ovim putem, u ime cijele ekipe, pozivam sve naše navijače da dođu na 'Sokolanu' i pomognu nam da ostvarimo treću uzastopnu pobjedu, što bi nam bio veliki poticaj pred najteži dio rasporeda koji nam iza toga slijedi”, kazao je uoči utakmice igrač Ribole Josip Vidović.

4. kolo:
Universitas – Samobor
Ribola Kaštela – Sesvete
Rudeš – Pula 1981
Omiš Čagalj Tours – Cedevita Junior
Jazine Arbanasi – Zapruđe
Dubrovnik – Bosco


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij