hren
 

U subotu, 19.10 s početkom u 20 sati u gradskoj dvorani u Kaštel Starom Mladost Ribola Kaštela igra utakmicu 2.kola srednjoeuropske Mevza lige s već više od desetljeće najboljom slovenskom ekipom Ach Volley iz Ljubljane.

Slovenska ekipa prošlogodišnji je osvajač Mevze i ekipa koja ove ali i prethodnih godina nastupa u Cev ligi prvaka što dovoljno govori o kvaliteti i rosteru kojeg gosti posjeduju.

Ove godine su jakom rosteru pridodali i srpskog reprezentativca Vučićevića koji je vrhunskim igrama u dresu Srbije igrao Ligi Nacija i već sada se za njega otimaju najbolji europski klubovi.

Mladost Ribola Kaštela ove sezone sjajno je otvorila Mevzu, pobijedila Mladost Zagreb u gostima, ali i favoriziranu Budvu u dvije prijateljske utakmice te poslala lijepu pozivnicu svojim vatrenim navijačima.

-Igramo s poznatim protivnikom, rekao bi možda i najuspješnijom ekipom zadnjih 10.ak godina na ovim prostorima. Ove sezone krenuli su porazom na domaćem terenu protiv jakog Calcit Kamnika, ali sezona je mlada i iznenađenja su moguća. Svakako da i mi nastojimo iskoristiti eventualnu mogućnost da još nisu posloženi i ako ćemo igrati na nivou koji pružamo ove sezone siguran sam da možemo parirati velikom favoritu. Naš cilj je da nastavimo igrati našu igru, znamo i njihove mane, a uz dobru pripremu nadam se odličnoj utakmici – kazao je pred utakmicu trener Rančić.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij