hren
 

Utakmicama prvog kola ovog vikenda započinje Prva muška košarkaška liga. Jedini kaštelanski klub natječe se u toj ligi, a prvu utakmicu odigrat će u Dubrovniku.

Kaštelani su proveli prvo ljeto pod pripremama trenera Damira Rančića. Bilo je to naporno ljeto, treniralo se na fizičkoj spremi, taktici i tehnici, a odigrano je i nekoliko prijateljskih susreta. Premda je Ribola ostvarila negativan 'skor' u tim utakmicama, iz kluba kažu da to bitno ne utječe na samopouzdanje momčadi te da je ona spremna za početak sezone. Prva destinacija je Dubrovnik, koji je prošle sezone pokazao kako 'zna igrati košarku'. Jesu li je u međuvremenu 'zaboravili' ili dodatno naučili saznat ćemo u subotu u 17 sati u dvorani 'Gospino polje'.

„Radujemo se početku lige koja je ove godine puno jača u odnosu na prošlu sezonu. Svi su se klubovi dosta pojačali te će liga biti prilično neizvjesna i izjednačena i definitivno je teško nekoga proglasiti favoritom. Nadamo se da smo spremni i, sad kad smo konačno kompletni, da ćemo biti iz tjedna u tjedan sve bolji. Momčad iz prošle sezone ostala je na okupu, a uz dva kvalitetna pojačanja koja su nam stigla, nadamo se dobrom ritmu kakvog smo uhvatili u drugom dijelu protekle sezone, te ostvarenju naših ciljeva“, rekao je prije utakmice kapetan Ribole Toni Biočić.

1. kolo:
Dubrovnik – Ribola Kaštela
Bosco – Jazine Arbanasi
Pula 1981 – Sesvete
Agrodalm – Zapruđe
Universitas – Rudeš
Samobor – Omiš Čagalj Tours


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij