hren
 

Nakon više od tri mjeseca od njenog početka te 81 odigrane utakmice, uz prekid za vrijeme Đole došli smo do kraja regularnog dijela Lige pionira. Liga je inače trebala biti gotova do početka školske godine, međutim, zbog radova na igralištu Gimnazije u Kaštel Novom nakon završetka turnira sve se malo odužilo. Iza svake ekipe je 13 odigranih utakmica a osam prvoplasiranih ekipa nastavlja daljnje natjecanje u doigravanju.

Otkako je počela nova školska godina utakmice Lige pionira uglavnom su se igrale subotom i nedjeljom pa će se tako već u subotu 28.09. igrati četvrtfinalne utakmice a dan kasnije, u nedjelju 29.09. polufinalne utakmice Lige pionira.

Inače, utakmice posljednjeg kola nisu bitno utjecale na poredak osam prvoplasiranih ekipa, Torcida i Osvetnici zamijenili su mjesta na 6. i 7. mjestu dok su Stršljeni, kao što smo u najavi kola i naveli imali priliku, naravno uz njihovu pobjedu i poraz Focusa osvojiti osmo mjesto na tablici, posljednje koje vodi u play-off. Na njihovu žalost, nisu u tome uspjeli, u prilog im je čak išao i poraz Focusa u ranije odigranoj utakmici što oni nisu znali iskoristiti odigravši samo 1:1 sa Osvetnicima.

Kao što smo već ranije u tekstu spomenuli, četvrtfinale se igra u subotu 28.09. dok će se dan kasnije, u nedjelju 29.09. igrati polufinale po slijedećem rasporedu i satnici:

Subota, 28.09.2019. . . . . . . Četvrtfinale

17:00 . Štafileo -- Šampioni
17:40 . Štrumfovi -- Focus
18:20 . Small boys -- Osvetnici
19:00 . Sova boys -- Torcida

Nedjelja, 29.09.2019. . . . . . .Polufinale

17:00 . Polufinale 1
17:40 . Polufinale 2 


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij