hren
 

Nakon dvadesetak dana pauze uzrokovane radovima na igralištu Gimnazije u Kaštel Novom nastavljeno je s igranjem utakmica u Ligi pionira na male branke. Kako je u međuvremenu počela nova školska godina, do kraja natjecanja u Ligi pionira sve utakmice uglavnom će se igrati vikendima, subotom i nedjeljom.

Proteklog vikenda odigrano je nekoliko zaostalih utakmica i kompletno 12. kolo. Uglavnom su postignuti očekivani rezultati, favoriti su bili uvjerljivi protiv lošijih ekipa a svojom važnošću izdvojile su se dvije utakmice, derbiji vodećih ekipa. Najprije su momci iz ekipe Štafileo ponajviše zahvaljujući peterostrukom strijelcu Danijelu Viševiću uvjerljivo s 5:0 porazili Štrumfove, možda i najveće favorite Lige pionira da bi kolo kasnije ti isti Štrumfovi s 4:3 pobijedili do tada vodeću trogirsku ekipu Small boys.

Kolo prije kraja imamo sedam sigurnih sudionika play-offa, izvjesna nada još živi kod devetoplasirane ekipe Stršljeni koji za osmoplasiranim Focusom zaostaju dva boda. Prvih pet ekipa će i nakon odigranog 13. kola zadržati sadašnji poredak pošto u zadnje kolo ulaze kao izraziti favoriti protiv svojih protivnika dok ćemo za poredak preostalih triju ekipa od 6. do 8. mjesta pričekati da se odigraju sve utakmice zadnjeg 13. kola koje se igra ovog vikenda, u subotu i nedjelju.

Raspored posljednjeg 13. kola Lige pionira:

Subota, 21.09.2019.

17:20 . Focus -- Torcida
18:00 . Small boys -- CB 'Vox'
18:40 . Stršljeni -- Osvetnici
19:20 . Đardin K. Novi -- Štrumfovi

Nedjelja, 22.09.2019.

17:30 . Modrulji -- Modrulji
18:10 . Gradski prijevoz -- Šampioni
18:50 . Sova boys -- White boys 


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij