hren
 

TROJAC KOJI ĆE 'POTEGNIT' PREMA PREMIJER LIGI
Ribola Kaštela pomno se sprema za novu sezonu u koju očito najavljuju pohod na prvo mjesto, a u tome će im pomoći trojac od kojih se najviše ističe Nikola Kedžo.

Premda je Ribola Kaštela posljednjih dana pojedinačno objavljivala pojačanja za novu sezonu, objavom o dolasku Nikole Kedže zahtijevala je posebnu medijsku pažnju. Kedžo je kaštelansko 'dite', nekoć jedan od najtalentiranijih lijevaka s dalmatinskih prostora. Četrnaest godina proveo je u inozemstvu igrajući za velike klubove u Španjolskoj, Njemačkoj, Makedoniji, Švicarskoj, Norveškoj, Poljskoj, Mađarskoj i Rumunjskoj. Sada se odlučio vratiti doma i pomoći svom matičnom klubu.

Nedavno su za klub potpisali i Toni Markota i Mateo Pavičić, također povratnici u klub.,, Markota je prošle godine igrao u Splitu, a Pavičić u Trogiru.

-Jako sam sretan što se vraćam u Kaštela. Motiviran sam i jedva čekam početak sezone. Bit će puno posla, to znam, ali s time nisam nikada imao problema. Kaštela su se digla na jednu zavidnu razinu u svim segmentima.Ambicije kluba su visoko postavljene, to nam je svima važno. Ovo je za mene izazov jer su Kaštela sada jedna od najkvalitetnijih ekipa u 1.HRL jug. Mislim kako mogu napraviti puno pozitivnih stvari za RK Kaštela u ostvarenju zajedničkog cilja povratka u PL, - rekao je Mateo Pavičić.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij