hren
 

Košarkaši Ribole Kaštela odradili su prvi tjedan priprema za predstojeću sezonu u 1. muškoj ligi, sezonu u kojoj nema skrivenih ciljeva. Prvi trening seniori su odradili u ponedjeljak s pripremljenim rosterom, a na kraju prvog tjedna igrači i stožer imaju razloga za zadovoljstvo.

Klub je već objavio kako su lanjskoj momčadi priključeni su Dino Šipić i Ivan Svalina, obojica prošlosezonski igrači KK 'Alkar'. I dok je Dino već odigrao niz sezona za naš klub, Ivanu će ovo biti prvo takvo iskustvo. U odnosu na prošlu sezonu, u sastavu više nema Nina Pruže koji zbog poslovnih obveza nije u mogućnosti proći klupske pripreme.
Predsjednik kluba Joško Lukin nije skrivao ciljeve Kaštelana u novoj sezoni:

-Sa pozicije predsjednika kluba očekujem puno ozbiljnosti i još više rada kako bi ostvarili što bolju igru i rezultate u nastupajućoj sezoni. Ekipa je dobro posložena, kvalitetna je i ozbiljna, i svi mi u klubu očekujemo da će ta kvaliteta doći do izražaja i na utakmicama. U sezonu nećemo ući sa nikakvim skrivenim ciljevima i ambicijama, osnovni klupski cilj je plasman među četiri najbolje momčadi Prve lige, ne da bi pod 'moramo' ušli u Premijer ligu, već kako bi sudjelovanjem u doigravanju produžili sezonu.

Očekujem i da se nastavi na terenu primjenjivati klupska politika pružanja što više prilika igračima iz našeg omladinskog pogona. Lani je u tome napravljen veliki iskorak i tim putem trebamo nastaviti. Svima želim prvenstveno puno zdravlja i sreće, a bude li toga, uz pravi rad očekivani rezultat neće izostati, - kazao je Lukin.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij