hren
 

Paralelno s odigravanjem glavnog dijela turnira za odrasle na igralištu Gimnazije u Kaštel Novom odigravao se i dječji turnir na kojemu se ove godine natjecalo 50 ekipa za tri različita uzrasta. Na Dječjem turniru za 2004-2005. godište prijavila se 21 ekipa.

Za razliku od odraslih koji su svoje utakmice igrali navečer pod reflektorima, djeca su svoje utakmice igrala uglavnom tijekom jutra. Završnice dječjih turnira, polufinala, finala i utakmice za 3. mjesto u svim uzrastima ipak su se igrale u večernjim satima, prije ili između utakmica odraslih.

TNT TROGIR POBJEDNIK DJEČJEG ĐOLE ZA 2004-2005. GODIŠTE

Otkako su se prije 3-4 godine pojavili na Ligi pionira trogirska ekipa TNT Trogir postala je, možemo slobodno kazati, noćna mora za domaće, donjokaštelanske ekipe. Ekipa predvođena igračem/voditeljem Rokom Hrabarom osvojila je do sada, s ovogodišnjim, već četvrtog Đolu u različitim godištima.

Pobjednička ekipa TNT Trogir nastupala je u sastavu: Roko Hrabar, Branko Škokić, Toni Budja, Hrvoje Ritinger, Marin Bonačić i Branimir Mlačić.

Najbolji igrač dječjeg turnira za ovaj uzrast Toni Budja dolazi iz pobjedničke ekipe dok je s 10 pogodaka najbolji strijelac Mateo Kojadin iz ekipe Lukšić city.

Polufinale: Torcida Kaštela - TNT Trogir . . . . . . . . . . .0:3 .(0:3)
            Lukšić city - White boys . . . . . . . . . . . . .0:5 ./0:2)
Za 3. mjesto: Torcida Kaštela - Lukšić city . . . . . . . . . 2:3 .(0:3)
Finale:. TNT Trogir - White boys . . . . . . . . . . . . . . .1:0 .(0:0)

PANDURI POBJEDNICI DJEČJEG ĐOLE ZA 2006-2007. GODIŠTE

Ovo je trebao biti turnir za Padobrance, ekipu momaka koji treniraju u Gošk-u iz Gomilice. na njihovu žalost, Vranjic im je u polufinalu pomrsio planove. Protivnik Vranjičanima u finalu su bili Panduri, domaći momci koji skoro u istom sastavu već drugu godinu igraju i Ligu pionira. Panduri su do finala došli bez ogrebotina, sve utakmice rješavali su u regularnom dijelu, bez šokova. Finale su Panduri ipak dobili tek nakon boljeg izvođenja penala pošto je utakmica u regularnom dijelu završila bez pobjednika 1:1.

Pobjednička ekipa Panduri nastupala je u sastavu: Lovre Radić, Gabrijel B. Perković, Gabrijel Višević, Danijel Višević, Renato Sakal, Mateo Perić i Ivano FrankIć

Najbolji igrač dječjeg turnira za ovaj uzrast Danijel Višević dolazi iz pobjedničke ekipe dok je s 6 pogodaka najbolji strijelac Lovre Režić iz ekipe Sv. Kajo..

Polufinale: Panduri - White juniors . . . . . . . . . . 2:0 .(0:0)
                      Vranjic - Padobranci . . . . . . .2:1 ./2:1)
Za 3. mjesto:,White juniors - Padobranci . . . . . . . .1:6 .(1:3)
Finale:. Panduri - Vranjic . . . . . . . . . . . . . . .1:1 . 3:1  penali

KIDAN ŽILE POBJEDNICI DJEČJEG ĐOLE ZA 2008-2009. GODIŠTE

Na ovom turniru od samog početka dominirale su splitska ekipa Kidan žile i Small boysi iz Trogira. Samo finale proteklo je u dominaciji ekipe Kidan žile, Trogirani su se još nekako i držali u igri u prvom poluvremenu, međutim u drugom dijelu su pali što su momci iz ekipe Kidan žile znali iskoristiti te s još dva pogotka zacementirali svoju prednost i priveli utakmicu mirno kraju.

Pobjednička ekipa Kidan žile nastupala je u sastavu: Marko Milić, Vito Pavlović, Ante Bitunjac, Lovre Vladislavić, Dino Damjanović, Duje Roje, Marko Paštar i Ante Knezović

Najbolji igrač dječjeg turnira za ovaj uzrast Dino Damjanović dolazi iz pobjedničke ekipe dok su s 3 pogodka titulu najboljeg strijelca podijelili Vedran Rožić iz ekipe Small boys te Filip Buzov iz ekipe FC Bonito.

Polufinale: Mudrijaši - Kidan žile DWS . . . . . . . . . . . . . . 1:3 .(0:1)
                        FC Bonito - Small boys . . . . . . . . . . 1:2 .(1:2)
Za 3. mjesto:, FC Bonito - Mudrijaši . . . . . . . . . .
. . . . . 3:0 .(1:0)
Finale:. Kidan žile DWS - Small boys . . . . . . . . . . . . . . . 3:1 .(1:1)


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij
########### za moodul