hren
 

26. Memorijalni turnir na male branke 'Ivica Džolić - Đola' došao je nakon 26 dana od svog početka do svoje završnice. U velikom finalu se, nakon polufinalnih pobjeda sastaju Momci s termina i Caffe bar 'Twister'.

Rezultati polufinala:   VOLE GRADELE --  MOMCI S TERMINA   2:5
                        ZRAČNA  LUKA  -  CB 'TWISTER'      2:7

Polufinalni dan otvoren je prvom polufinalnom utakmicom između ekipa Vole gradele iz Splita i domaće ekipe Momci s termina koja je puno bolje ušla u utakmicu rezultat čega je njihovo rano vodstvo za koje je najzaslužniji njihov prvi topnik Nikša Karanušić. Međutim, splićani se pogotkom Vjeke Tomića brzo vraćaju u život, a nedugo zatim iskorištavaju nervozu u redovima Momaka s termina koja je rezultirala vodećim pogotkom za Vole gradele koji je postigao Zvone Glavina. Ipak, da se na odmor ne bi otišlo s prednošću ekipe Vole gradele pobrinuo se svojim drugim pogotkom Nikša Karanušić. Taj pogodak kao da je u redove Momaka s termina ulio novu dozu samopouzdanja, vjeru u njihovu snagu, osjećaj da su bolji od svojih protivnika. Do kraja utakmice gledali smo samo jednu momčad, Momke s termina koji su s nova dva pogotka Nikše Karanušića i jednim Vedrana Barana kažnjavali svaku pogrešku protivnika te s prednošću od 5:2 mirno priveli utakmicu kraju odvevši svoju ekipu po prvi put u finale.

A u finalu će ih, prema očekivanjima čekati lukšićka ekipa CB 'Twister' koja je, na razočaranost velikog dijela gledatelja pitanje pobjednika drugog polufinala riješila već nakon početnih 5-6 minuta utakmice povevši brzo s visokih 3:0 pogocima Tonija Legčevića. Svi pokušaji Zračne Luke da barem pokuša smanjiti prednost CB 'Twister' neuspješno su se odbijali o čvrstu obranu Lukšićana. U zadnjoj četvrtini utakmice s tri nova pogotka Legčevića i jednog Pavičića Lukšićani i njihovi navijači su mogli odahnuti te s prednošću od 7:2 mirno privesti utakmicu kraju osiguravši svome sponzoru Antonu novu priliku da, nakon više neuspješnih pokušaja u proteklih petnaestak godina napokon osvoji Đolu. Oba utješna pogotka za Zračnu Luku postigao je Josip Stude.

Program  za  Finale  26. Memorijalnog turnira 'Ivica Džolić-Đola'

PETAK,  16.08.2019.

20:00    Finale  dječijeg  turnira  za  2006 - 2007. godište:  PANDURI  -  VRANJIC
 20:50    Utakmica  za  3. mjesto  glavnog  turnira:  VOLE  GRADELE  -  ZRAČNA LUKA
 21:45    Finale  dječijeg  turnira  za  '08 - '09. godište:  KIDAN  ŽILE  DWS  -  SMALL  BOYS                                           
 22:30    Finale  glavnog  turnira:   MOMCI  S  TERMINA  -  CB  'TWISTER'


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij