hren
 

Turnir na male branke u Lukšiću bliži se kraju. Od 117 prijavljenih ekipa ostalo je osam najboljih, a u njihovim predstavama publika će moći uživati u utorak od 20 sati do ponoći.

Četvrtfinalnu večer otvorit će Stari Špaheri i CB Faraon utakmicom u 20 sati . Malo tko očekivao je uspjeh Starih Špahera, no oni su se dobrim igrama zasluženo probili do ove faze turnira. Prepreka za polufinale je CB Faraon, ime koje je već osvajalo lukšićki turnir, a u svojim redovima ima iskusne malonogometaše Rožića i Đikića.

Sat vremena kasnije na užareni beton u Lukšiću izaći će Turistička agencija Porta Adriatica te Frizerski salon Fashion. Porta Adriatica brani boje Trogira i okolice kao prava ‘gostujuća’ ekipa. Momke predvodi prvoligaški nogometaš Antonio Repić, dok s druge strane neugodni Fashion žarko želi osjetiti polufinale.

Poslije njih nastupit će aktualni prvak CB Donna Dugi Rat koji će odmjeriti snage s Brkovima. Brkovi su najavili da će u utakmicu ući oslabljeni za dva igrača, što povećava šanse za Donninu obranu naslova. Međutim, ovaj turnir više puta pokazao je da je sve moguće.

Četvrtfinalnu večer zaključit će CB In i Restoran Ino. Restoran Ino glasoviti je favorit turnira s kadrom koji je nekoliko puta osvajao lukšićki turnir. Time zaslužuju strahopoštovanje, ali CB In može pružiti kvalitetan otpor.

Četvrtfinale:
Utorak, 6.8.2019.

Stari Špaheri – CB Faraon
Turistička agencija Porta Adriatica – Frizerski salon Fashion
CB Donna Dugi Rat – Brkovi
CB In – Restoran Ino


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij