hren
 

Usprkos nešto slabijem vremenu tijekom proteklih dana, na otvorenom igralištu Gimnazije na Polinovcu u Kaštel Novom ipak su odigrane sve utakmice 7. kola Lige pionira. Vodeći Štrumfovi za sada nemilice trpaju mrežu slabijih protivnika, tako im je u ovom kolu kao žrtva poslužila ekipa White boysa. Predvođeni vodećim strijelcem lige Jakov Đirlićem koji je White boysima utrpao polovicu od svih pogodaka svoje ekipe Štrumfovi su do vrha zatrpali mrežu svoga protivnika.

Najbliži pratitelj Štrumfova trogirska ekipa Small boys lako je izašla na kraj s Gradskim prijevozom, sam Branimir Mlačić njihov najbolji igrač dao im je sedam pogodaka dok su trećeplasirani Sova boysi iskoristivši pogreške Osvetnika zabilježili sigurnu pobjedu.

Dvije ekipe iz gornjeg dijela tablice, koje su računale na nove pobjede, poskliznule su se u ovom kolu protiv nešto slabijih protivnika. To se pogotovo odnosi na Šampione koji su protiv Modrulja odigrali utakmicu bez pogodaka dok su Štafilićani, i pored raspoloženog Gabrijela Viševića strijelca četiriju pogodaka naišli na hrabar otpor Stršljenova koji su im uspjeli otkinuti dva boda.

Važnu pobjedu upisala je i ekipa Torcide protiv posljednjeplasiranog CB 'Voxa' dok je Focus bez velikih napora, najviše zahvaljujući trostrukom strijelcu Luki Mandiću pobjedio Đardin iz Kaštel Novog.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij